Cabinet psihologic Dr. Miron Itzhak

0233 236 146

0747 627 971

Israel: 00972.58.5183623

Sunt 26 de ani de cand am inaugurat noul sediu al clinicii - Cabinet Individual de psihologie Dr. Miron Itzhak din Piatra - Neamt.

Am inceput sa practic psihologia acum mai bine de 45 de ani, mai intai in Israel, unde am intalnit diferite cazuri - la copii, adolescenti si adulti; pe langa cursurile urmate am lucrat in mai multe locuri, de la fiecare invatand cate ceva, si am participat la diferite conferinte nationale si internationale dobandind o vasta experienta profesionala.

In paralel cu psihologia medicala pe care am practicat-o in cabinetul meu din Israel, am avut preocupari privind psihologia muncii.

La inceputul anilor '90 ( dupa revolutia din '89) am venit sa vizitez locurile unde s-au nascut parintii mei si m-am indragostit de oamenii de aici si de aceasta tara. Ca urmare am decis sa-mi continui activitatea profesionala in Romania si am ales drept loc de desfasurare minunatul oras Piatra Neamt.

Inceputul nu s-a dovedit a fi usor ! Suspiciunea, diferenta de mentalitati intre mine si persoanele care m-au inconjurat a condus la aparitia unor neintelegeri care, cu timpul, s-au atenuat.

Acum pot spune ca sunt fericit atunci cand trec pe strada si cand intalnesc persoane pe care le-am ajutat atunci cand aveau nevoie, care acum zambesc si se simt bine; acestia sunt oamenii care au avut increderea si curajul sa apeleze la ajutorul meu obtinand astfel vindecarea lor.

Serviciile noastre au fost solicitate si de catre firme din Piatra Neamt. Impreuna cu echipa de psihologi ai Institutului Miron am acordat asistenta psihologica atat firmei dar am avut in vedere si fiecare individ in parte.

Clinica noastra pune la dispozitie urmatoarele servicii:

Sper ca printr-o colaborare viitoare eu sa va pot ajuta in obtinerea unui progres individual, de grup sau ca director de firma din punct de vedere psihologic.