Cabinet psihologic Dr. Miron Itzhak

0233 236 146

0747 627 971

Israel: 00972.58.5183623

Dr. Miron Itzhak ofera cel mai bun raport calitate/pret. Va sunt oferite servicii profesioniste, la preturi adaptate conditiilor socio-economice actuale.

Dr. Miron Itzhak (psiholog clinician principal) ofera urmatoarele servicii:

Psihoterapie individuala

Dr. Miron Itzhak foloseste mai multe metode psihoterapeutice intr-o forma acletica, utilizand de fiecare data metoda cea mai potrivita pentru pacient si nu alege pacientul in functie de metoda.

Printre problemele tratate enumeram atacurile de panica, fobii, nevroza, depresie, tulburari de personalitate, dependenta de droguri, alcool, jocuri de noroc si folosirea de metode psihoterapeutice pentru diverse boli cronice, serviciile fiind disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii.

Psihoterapie de grup

Se organizeaza grupe de 10-20 persoane cu o problema comuna, cel putin o data pe saptamana. Cercetarile arata ca folosirea psihoterapiei de grup impreuna cu psihoterapia individuala duce la cele mai bune rezultate. Exista grupe formate ad-hoc fara un numar precis de sedinte si grupe cu numar precis de sedinte.

Psihoterapie online

Dr. Miron Itzhak ofera servicii de psihoterapie online pentru cei care nu pot ajunge fizic la cabinet, indiferent de locatia unde se afla, serviciile dansului fiind oferite prin Skype.

Psihosexologie

Psiholog Dr. Miron Itzhak trateaza problemele sexuale ce apar atat la barbati, cat si la femei, tratand diversele tulburari de ordin sexual.

Psihoterapie de cuplu si familie

Printre problemele de cuplu tratate la clinica dr. Miron Itzhak, se numara gelozia, inselaciunea, lipsa de compatibilitate si monotonia.

Printre problemele de familie tratate, se numara gestionarea diverselor aspecte ale relatiei de familie, precum rolul fiecarui membru, gestionarea unor situatii nedorite de viata (imbolnavire, doliu etc) si gestionarea relatiilor de familie intr-o familie monoparentala

Psihologie profesionala si sportiva

Dr. Miron Itzhak ofera servicii de coaching si training individuale si de grup pentru firme, precum si testari psihologice pentru angajati (la angajare si periodice)

De asemenea, acesta ofera servicii de testare psihologica in vederea obtinerii permisului auto

Nu in ultimul rand, dr. Miron Itzhak ofera si servicii de psihologie sportiva, foarte importante atat pentru cluburile sportive, cat si pentru sportivii individuali in vederea obtinerii rezultatelor mai bune la concursurile de performanta

Psihoterapie prin sah

Dr. Miron Itzhak ofera si acest serviciu unic, combinand experienta in domeniul psihoterapiei cu succesul in cariera sahista, pentru un efect dublu in randul copiilor.